Szerdán elcsúsztam a sziget gyógyfürdőjéhez egy kis kényeztetéshez!

Szerdán elcsúsztam a sziget gyógyfürdőjéhez egy kis kényeztetéshez!

A szüleim első lépései !!!!!!!!! Azok a alattomos kis medvék – hogyan találták meg!?!?! ?Étek egy medve sör)

mama medve szereti a Kerf -t (különösen néhány hengerelt zabnál)

és a nővér medve nagy rajongója a Bites + tálaknak !!!!! Azt is szereti festeni a karomát …

buta medvék!

Utolsó, de nem utolsósorban, Gilbs megjelent! Beleértve egy képet rólunk! Ma egy gyönyörű blogbejegyzést írt róla, és kedvesen megemlítette az oda-vissza e-maileket, amelyeket megosztottunk, amikor a vágyakozással küzdött. A darab csodálatosan meg van írva: a kilépési verzió. Szponzorálta Gemma Gray

Emlékszel, amikor egy hozzászólást írtam a testreszabható ékszervállalatról a Gemvara -ról? A Gemvara új márkája van, a Gemma Gray nevű márkával, amelyet az emberek, a kultúra és a New York -i trendek ihlette. Mindegyik darab kézműves közvetlenül New Yorkban van, és testreszabható a választott nemesfémekkel és drágakövekkel. Imádom a Raise the Bar Line -t! Gemma Grey Hadd válasszon két darabot, hogy fényképezzem és bemutassam ehhez a bejegyzéshez. A háromköves rúdgyűrűt 14K rózsa aranyban és ezüstben választottam a London Blue Topaz kövekkel. Szeretem a kontrasztos fémeket! A Rose Gold az új kedvencem. Az utóbbi időben sokkal több karkötő, és ez önmagában édes és kedves egy csoportban. Egy kezdeti vagy kő önmagában egy kicsit sima lenne, de együttesen aranyosak! A Gemma Grey -vel a Instagram -on és a honlap alsó alsó részén található e -mail listáján is kapcsolatba léphet. És mindenki 20% kedvezményt kap! – Twas egy elfoglalt 6 órát a lábamon, és most már a tornácon fészkeltem, és magasan a szívem fölé támaszkodnak! Nem tudom, éreztem -e a 23 hetes hatásait, vagy csak nem szoktam, hogy olyan módon legyek rájuk, mint régen?

vagy kémkedni a hőlégballont? A szeletelés egyedül nem volt olyan rossz, mint gondoltam volna – mert futókkal beszélgettem!

matt elfoglalt volt a kenyér + édességek eladásával! Néhány alkalommal ugrottam, hogy enyhítsem őt, hogy szünetet tarthasson, és megeszhesse az erdő kolbászának csajját villásreggelire! A piac még elsöprőbb, mint a pékségben lenni – az emberek mennek, menj, menj, és nagyon izgalmasak!

Matt azt mondta, hogy a No Bull Burger hölgyek rólam kérdeznek, ezért odamentem, hogy köszönjünk nekik. A legszebb csoport !! Tudatják velem, hogy most országszerte és Kanadába szállítanak! Fogalmam sem volt, de azoknak, akik nem kérdezték a környéken lévő bikát – ez az esélyed. Burgereik kézzel készített és látványos!

Im is bevezettem néhány új pékárukkal – a Lil Lite byte -jával. Tejtermékek, kifinomult cukor és gluténmentesek (nem mintha szükségem van, de ízletesek!) És organikus. Miután játszott és vásárol. Miután néhányig csendben feküdt a kanapén, morgott a gyomrom, így felálltam, hogy ebédeljek.

Csak imádom, ha olyan helyi ételeket tudsz enni, amelyeket éppen vásárolt. Az ebédbe beépítettem a helyi szamócát, a zöldeket és a No Bull Burger -t (a múlt heti tételből). Bárcsak a kecskesajt helyi lenne, és nem tudok a kukoricáról, mert az nem volt csomagolva az élelmiszerboltban.

nom nom

lil lite bájtjai adtak nekem egy ingyenes táskát, hogy hazavigyem és mintát vehessek.

ilyen aranyos csomagolás! Kettőjük – az egyik áfonya/citrom, a másik pedig a Sun Byte -nak nevezett energiacsípés. Mindkettő szuper nedves és finom volt.

Azt hiszem, Matt hamarosan hazafelé halad. Mindketten nagyon koránunk voltunk, és használhatnánk egy szunyókot. Továbbá – tegnap este az éjszaka közepén felébredtem a Skunk erős illatára. Azt hiszem, van egy szomszédunk: (

További hozzászólások Kath -tól:

Még mindig itt vagyunk, a golfkocsikon repülünk, és élvezzük a csinos kilátásokat. Megütöttünk egy párot. a hidegebb napok itt az alacsony országban. (És a hétvégén Cville -ben felszólítanak a hóra – ez a leglassabb tavasz, amire emlékszem a történelemben!) földimogyoróvaj

this! , Sajnálom, és csatlakoztassa a négyet. > Hot dogok, chips és alma ebédre

Egy újabb futamra mentem, amely egyenesen az óceánra küldött. Szerdán elcsúsztam a szigeti gyógyfürdőbe egy kis kényeztetés céljából! Thomas néhányat játszott. A golf körök is. A kurzus itt a golfozó mennyei aligátorokkal kiegészítve!

Szerdán a vacsora spagetti volt és húsmártás, fokhagymás kenyér és egy nagy saláta.

Thomas és én elmentünk a Club Fitness Centerbe egy kis edzéshez. Ellenőriztem az ellipszisre, majd csináltam néhány szabad súlyt. Fokozat, tehát a nap nagy részében beltérben maradtunk, játszani és olvasni. Befejeztem az Evelyn Hugo hét férjét, ami nagyon tetszett !! Elkezdtem a nagyot egyedül (ugyanazon szerző, mint a The Nightingale, a kedvenc könyvem a közelmúltban), és ez olyan jó !! Szeretem a határ/vadon könyveket. Figyeltem a Survivor -ot is, és befejeztük, hogy ez az Egyesült Államok. (Meh a vége végéig.)

Csütörtök este egy randevú este kezeltek minket, míg a G+P a Mazen -t a saját vacsora kalandjára vette.

Elmentünk az Aqua nevű Shoal’s Club étterembe. Lenyűgöző kilátásokkal és nagyszerű menüvel rendelkezik. Olyan jók voltak, és csak a partról fogtak el. Mindig a pimento sajtot rendelek, amikor egy menüben látom, bármennyire is kiszolgálják. … Ez a csodálatos gnocchi shiitake gombával, paradicsommal és kelkáposztával és egy pirospaprika szósszal. Mmmmm! Ezek az ízek a szerelmi nyelvemről szólnak. Holnap havazáshoz és hóeséshez.

Boldog tavaszi szünetet!

én: „Mazen készítsünk egy fényképet, hogy megeszünk a kúpunkat.”

Mazen: Megeszi a kúpomat !! Nehéz nem enni fagylaltot minden este. A Breyers Vanilla azonban a legjobb, és nem olyan sűrű és gazdag, mint sok más fajta. (Félig sütök rád !!)

Megtalálhatod a kölyökkutyát?! Szeretem, hogy Gus miként készíti el olyan sok fotóm hátterében. [Banana-chia zab egy mandulavaj edényben !!]

Ez! Tojás remekmű!

Salátával tálalva az oldalán. reggel reggelire. Szórakoztató csemege! Nagylelkűek a krémsajtukkal. Mangó, hogy a család megossza az oldalát. szponzorálja az összegyűjthető

A házunkban mindig legboldogabb vagyunk, amikor étkezési tervünket – jobban eszünk, és nem pazaroljuk az ételt. Valószínűleg hallotta, hogy az elmúlt hetekben néhányszor megemlítettem az összegyűjtést. Kipróbáltam az étkezési tervezést és a recept oldalát, és fantasztikus ételeket ettem! Hét, étkezési preferenciák, mennyi időt kell főzni. stb. Plusz megjelölheti az elkerülni kívánt összetevőket (például sertéshús, glutén stb.). A heti terv magában foglalja az Ön preferenciáin alapuló vacsorákat, majd recepteket adhat reggelire, ebédre és harapnivalókra a heti tervhez, ha úgy tetszik. Amit a legjobban szeretem a CollenedTable -ról, az az, hogy minden testreszabható és szerkeszthető. A Planner naptár lehetővé teszi az ételek húzását, keresését, köretek hozzáadását és még sok más, majd a választása alapján elkészít egy élelmiszerlistát. Az adatbázisban szereplő összes receptet a ColleDTable választja és teszteli, de hozzáadhat olyan ételeket is, amelyeket az interneten kap, a recept Clipper segítségével!

Amikor a recepteket tervezi Gyűjtemények, amelyeket a receptstílus szervez. Ez olyan nagyszerű volt, amikor a karácsony után lassú tűzhely vagy könnyebb receptek hangulatában voltam. Imádtuk a kókuszdió rizst, amelyet kipróbáltunk a sült csirkével. Ami ügyes volt benne, az a dolgok, amelyeket a megvásárolni kívánt mennyiségbe helyez. Például a lista feltételezi, hogy nincs vaj, és „vaj botot” ír a listán, még akkor is, ha csak 2 evőkanálra van szüksége – de ha tudod, hogy van valami kéznél, akkor ellenőrizheti a „kamrát” és Ez csak a szükséges összeget sorolja fel. Okos! A dolgokat is átlépheti azon a listáról is, amelyről tudod, hogy már van (fűszerek stb.), És addig tűnnek el, amíg készen áll a főzésre. Ez egy igazán fantasztikus élelmiszerbolt -lista, mert oly sok dolgot csinál: Összegzi az összetevőket, beépíti a feltölthető termékeket, a kamrát hétről hétre, és bármilyen tetszett dátumtartományhoz létrehozható. Étett ételek! >

Törökország kolbász, spenót és sajt mini frittatas (a Törökországot a helyi chorizo -nak adtuk, ami annyira jó volt!)

De a Kale Caesar valóban ellopta a show -t! Imádta ezt a receptet, és újra elkészíti! És a rizs, amelyet a rizsfőzőben készítettünk-szerette az összes ízes kombót!

A csirke esti vacsorából maradt zöldségekkel tálalva –

fehér bab csirke chili

Az összes recept volt Olyan jó, hogy az azt követő hétre többet terveztünk, és ezeket is elkészítettük:

Töltött sült édesburgonya pulyka kolbász és brokkoli

valamint a quinoa-ban töltött Acorn tököt, amely ebben a bejegyzésben szerepel. A fűszeres selymes tofu

mindig a legboldogabbak vagyunk, ha szilárd étkezési tervünk van a hétre, így az összegyűjtött tapasztalatok nem mentek volna jobban! A leginkább lenyűgözött a receptek, amelyek mindegyike kreatív és könnyen elkészíthető. A szolgáltatás költsége 86 dollár/év vagy havonta 10 dollár, amely ha kicseréli egy felvételt vagy vacsorát cserébe főzésért cserébe, akkor gyorsan megtakarít. Itt van egy videó, amely még több információval rendelkezik a szolgáltatásról. Csak iratkozzon fel ezen a linken keresztül, hogy belépjen és kezdje el egy ingyenes 10 napos próbaverzióra. :

Karen Hello! Most alacsony lázot fut, de rendben volt, amikor megérkeztünk – és különösen izgatott volt, amikor látta a laptopját!

Miután elhagytuk a kórházat, Matt és én a Whole Foods felé indultunk néhány élelmiszerhez. A mai kiránduláson megvitattuk, mennyire jó a zöld curry, és úgy döntöttünk, hogy vacsorát készítenek körülötte.

Ehhez egy edényt vett fel! Matt ma este kb. Felét használták vacsorára!

Itt van az ő módszere:

Összetevők

1 közepes padlizsán1 közepes fejű brokkoli1 képes bambusz hajtások1/2 Can Garbanzo Beans1/2 kis Jar Green Curry Paste1 rendszeres kókuszdió -milkolajat képes rendszeres kókuszdió -olajhoz. Cookingfresh gyömbér és fokhagyma, és esetleg só, megkóstolva

módszer

vágja a padlizsánt és a brokkolit nagy darabokra. Sautee egy olívaolajjal ellátott serpenyőben, amíg leginkább át nem főzött. Adjon hozzá doboz kókusztejet és 2T zöld curry pasztát, keverje össze. És talán a fokhagyma, a gyömbér vagy a currypor. Fűtötte fel néhány kókusztejjel egy edényben, és hagyja, hogy a nézd meg ezt az oldalt curry szósz átcsöpögjön.

Vacsora után megnéztük a The Grapes of Wrath filmet. Sokkal jobb volt, mint emlékszem, amikor a középiskolában láttam! Mégis, a filmek akkoriban olyan furcsaak voltak! Tudom, hogy sok intellektuális téma van a történetben – de már régen ültem a középiskolai angol nyelven. Srácok, emlékszel valamelyikükre, hogy megosszák?

lágyítottak minket.

De ma hazamegyünk. Először Fayetteville -en keresztül, hogy meglátogassa Matt családját, és dobja le Andrew -t. Aztán felfelé az I-95-ös Richmondon keresztül Charlottesville-ig. Ha valaki az út mentén akar vacsorázni … 🙂

A reggeli ma néhány datolyaszilva szerepelt egy közeli biogazdaságból, amelyet Rod adott nekem. Igen, a paradicsomfajta! Be tudunk ugrani! Készen állok egy szép pihenésre a hangulatos ágyamban. Az álmaimban nem lesz cukorpluarok – már elég édességem volt!

A játék kitörését játszottuk, miközben megrázkódtunk-milyen mesés játék a tömeg számára!

és egy részem volt egy mókus-alale. 8,5% alkoholok, tehát a fele jó volt nekem 🙂

Csodálatos volt a vacsoránk. Ananász sonka, áfonya szósz, kagylópite, tekercsek, édesburgonya ananász rakott + juhar kelbimbó.

vacsorával egy pohár Mark West Pinot volt – az egyik kedvencem!

x2!

másodperc a kedvenceimnél! > A desszerthez választékot választottunk egy helyi áruházból. Volt egy apró rácsom mindegyikből (desszert tányéron!): Csokoládé, eper + karamell alma